Asserstraat 133
9336 TA Huis ter Heide
Tel: 0592 - 268844
Mob: 06 - 22641137

Email:
info@rietdekkersbedrijfboogaard.nl

 

Aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers !

HOME

CONTACT

 

RIETEN DAK   

 ONDERHOUD

  AFWERKING

  OVERIG

 FOTO ALBUM

   

Een rieten dak kan vele jaren meegaan mits er voldoende onderhoud aan het dak wordt verricht. Wanneer er voldoende onderhoud wordt gepleegd blijft het rieten dak mooier, schoner en gaat het veel langer mee. Dit scheelt u uiteindelijk veel geld.

Een nieuw rieten dak ligt er mooi en strak bij, maar na verloop van jaren verkleurt het riet en ontstaat tussen het riet een laag van mos en algen. Deze laag sluit het rieten dak af van lucht en licht. Na een regenbui zal het rieten dak langer nat blijven. Riet kan slecht tegen vocht en zal sneller wegrotten wanneer de laag mos en algen niet wordt weggehaald.

Naast de aantasting door mos en algen is het ook belangrijk om gaten welke ontstaan zijn door vogels tijdig te repareren waardoor grotere schade wordt voorkomen.


Onderhoudscontract
Het is mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij eens per jaar langskomen en het rieten dak controleren op alg- en mosvorming, oneffenheden, vogelschade, etc. Deze jaarlijkse inspectie is geheel gratis! U betaalt alleen voor de gewerkte uren die wij besteden aan het onderhoud en geleverde materialen. Zo houdt u uw dak in goede conditie en bent u minder snel toe aan een nieuw dak.
Een geruststellende gedachte!

Indien u gebruik wilt maken van onze onderhoudsservice dan kunt u hiervoor, uiteraard geheel vrijblijvend contact opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 Algemene voorwaarden

 

  copyright 2011  Rietdekkersbedrijf Van den Boogaard